Skip links

Reviews

The opinion of our customers is more than important.
Our goal is to build long-lasting partnerships and this is only possible if our customers are satisfied with our work.

My Super Site Icon My Super Site

ulitsa "Hadzhi Mano Stoyanov" 140, Sofia

4.7 110 reviews

  • Avatar Julia Kostova ★★★★★ 3 days ago
    Изключително коректна и бърза работа. Сайтът ни беше изработен в невъзможно кратки срокове, а цената за изработката е повече от приемлива. Получихме изцяло … More съдействие за визуализацията и реализацията на идейното съдържание.С две ръце препоръчвам да се доверие на професионалистите от my super site.
  • Avatar Каролина Тодорова ★★★★★ a month ago
    Сайта, който направи Петя за мен, се получи точно както исках. Много и благодаря за коректното отношение и най-вече, че сбъдна една моя мечта. Препоръчвам!!! … More 🙂
  • Avatar MrJeff Plovdiv ★★★★★ a month ago
    Изключително доволен от услуте на My Super Site. Единствено съжалявам, че не попаднах на Петя от самото начало, а минах през болезнен и финансово скъп … More опит с друга фирма. Радвам се, че се доверих на Петя / My super site. Само за няколко седмици Mrjeff.bg вече е на втора страница в google, a все още не сме започнали оптимизацията 🙂 С нетърпение очаквам да видя сайта си на пъвро място след search box-а на google 🙂
  • Avatar Iva Karachorova ★★★★★ a month ago
    Изключителен професионалист! Разбрахме се с половин дума какво и как го искам. Изключтелно бързо и качествено се случиха нещата! Резултатът е повече от … More задоволителен! Ще препоръчвам с удоболствие на всеки! Благодаря за страхотно свършената работа!!!
  • Avatar DENISLAV PETROV ★★★★★ 2 months ago
    Коректни, професионални, достъпни,бърза реакция!От МОБИЛЕКСПЕРТ
  • Avatar Maya Schulze ★★★★★ 3 months ago
    Very competent design of a wonderful website. Very friendly relationship. Can be absolutely recommended!
  • Avatar Damian Donkov ★★★★★ 4 months ago
    Благодаря на MySuper.Site за човечността. Благотворителния сайт, който ми направи Петя ми помогна да събера сума, необходима ми за лечение.
  • Avatar Noble Star Communications ★★★★★ 5 months ago
    Изключителен професионализъм и отлично отношение при работата с клиента. Новият ми функционален и много елегантен сайт бе готов много бързо. Работата с … More Петя е удоволствие! Успех и занапред!
  • Avatar Blu Moon ★★★★★ 6 months ago
    Работещ онлайн магазин с много добра оптимизация и визия.
  • Avatar nikol kaleva ★★★★★ 7 months ago
    Бързо, професионално и коректно отношение! Много съм доволна от крайния резултат и занапред смятам да използвам само Вашите услуги! Огромно благодаря за … More положения труд! Страхотни сте!
  • Avatar Viktor Mihaylov ★★★★★ 7 months ago
    След доста направени сайтове, мога смело да кажа, че Петя е истински професионалист! Комуникацията, изработката, предложенията и отношението бяха отлични! … More Препоръчвам!
  • Avatar AnZz Kostadinova ★★★★★ 8 months ago
    Страхотно отношение и професионализъм.Препоръчвам с хиляда ръце.
  • Avatar Kristina Angelova ★★★★★ 8 months ago
    Съвместната ни работа с Петя беше изпълнена с лекота, професионализъм и достъпен език за всички въпроси, които възникват. Благодаря! 🙂
  • Avatar Georgi Ivanov ★★★★★ 8 months ago
    Използвал съм няколко услуги предлагани от My Super Site, смело мога да твърдя, че съотношението между качество и цена на извършената работа е без конкуренция. … More За всичко съм получавал абсолютно професионално и отговорно отношение, което рядко се среща по нашите ширини. Благодаря на екипа и най-вече на Петя Колева като и пожелавам още много успешни проекти!!!
  • Avatar Adrian Zlatkov ★★★★★ 8 months ago
    Отлична работа!!!
  • Avatar Hristo Stefanov ★★★★★ 10 months ago
    Обикновено ,сме свикнали в България всичко да се върши през пръсти с никаква ангажираност и старание. Благодарение на "My super site" ние променихме … More нагласата си към българските фирми.Едно голямо благодаря към екипа на "My super site" и най-вече към Петя! Ценим високо нейният професионализъм,творчески усет и способността и да работи успешно в синхрон с нас,превръщайки и най-смелите ни идеи в качествено текстово съдържание.Горещо препоръчваме и вие да се насладите на лекотата ,с която се работи с Петя!
  • Avatar Juraj Zemislav Baťka ★★★★★ 10 months ago
    Petia is very smart. She did the eshop exactly according to our ideas. I definitely recommend 🙂
  • Avatar Ирана ЕООД ★★★★★ 10 months ago
    Изключително доволен съм от съвместната ни работа с My Super Site, свършиха отлична работа на много добра цена. Всичко беше изпълнено във срок, комуникацията … More беше отлична, ще работим и по бъдещи проекти.
  • Avatar Ivo Krystev ★★★★★ a year ago
    Дълго време търсих подходящ партньор, за да обновим сайта си, преди с препоръка да попадна на My Super Site. Работата с Петя е удоволствие! Сайта не е … More от най-сложните, но има онлайн магазин и всеки който има някакъв опит с това, прекрасно знае, че винаги има специфика и особености 🙂 Рядко успяваме да дефинираме в детайли всички желания, за да получим сайта, който си представяме в мислите си. И тук ролята на партньора с когото го реализираме е много важна, ключова. Петя е наясно как да попита, за да получи необходимата информация, а после и как да реализира желанията, така че да работи всичко бързо и гладко. Препоръчвам с увереност и благодаря за Алекс. Вярвам, че това е правилния начин да се намират успешни партньорства.
  • Avatar Симона Александрова ★★★★★ a year ago
    Изключително сме доволни от свършената работа, сравнително кратки срокове, професионално и любезно отношение към клиена. Благодарим за времето, усилията … More и вложената положителна енергия от сърце!

Използваме бисквитки, за да подобрим работата на сайта и вашето изживяване, работейки с него. Политика за бисквитките
Разгледай
Дръпни